VERHUIZEN?

CONTACT >>

Verhuisbedrijf Cargo Care, meer dan verhuisliften

Als u aan een verhuislift denkt dan denkt u waarschijnlijk ook aan een verhuisbedrijf!
Onze verhuisliften zetten we onder andere in voor het naar boven liften van meubelstukken die niet door het trapgat passen. Ook tijdens een complete verhuizing biedt een verhuislift uitkomst en wordt de verhuistijd flink verkort doordat er minder moet worden gelopen en gesjouwd.

Wij kunnen uw complete verhuizing uit handen nemen en u hierin compleet ontzorgen.
Een verhuizing is voor de meeste mensen een stressvolle dag waar van alles bij komt kijken. Door ons professionele verhuisbedrijf in te schakelen, kunt u erop vertrouwen dat uw verhuizing professioneel en vakkundig wordt uitgevoerd. Onze slogan “Uw verhuizing, onze zorg!” maken wij waar met goed opgeleide verhuizers en specialistisch verhuismaterieel.

Verhuisbedrijf Cargo Care is Erkend verhuizer Hier bent u verzekerd van een betrouwbare partner. Als erkend verhuizer voldoen wij aan alle wettelijke regelgeving en zijn onze medewerkers goed opgeleide vakmensen.

Verhuizingen van low-budget tot full-service

Omdat geen enkele verhuizing hetzelfde is, iedere klant andere meubelstukken en andere wensen heeft is een verhuizing bij ons altijd maatwerk.
Wij kunnen u diverse mogelijkheden aanbieden om ook van uw verhuizing een succes te maken.
Tevens kunt u de kosten van de verhuizing zelf deels bepalen doordat wij verschillende pakketten aan kunnen bieden. Denk hierbij aan het enkel verhuizen van de grote stukken tot een full service verhuizing waarbij zelfs het inpakken van uw kastinhoud tot de mogelijkheden behoort.
Wij hebben een eigen handyman in dienst waardoor ook het (de)monteren van meubelstukken voor ons geen probleem is.

Verhuisbedrijf inhuren voor uw verhuizing

Onze professionele verhuiswagen in combinatie met een verhuislift.

Meer informatie, of een verhuisofferte aanvragen?

Wilt u meer informatie omtrent onze verhuisservice bezoek dan cargo-care.nl en lees hier alles over onze verhuisdiensten. Tevens vraagt u hier gemakkelijk en snel een verhuisofferte aan. Onze verhuismanager voorziet u dan graag van een verhuisofferte aangepast op uw inboedel en uw wensen. Zo betaalt u nooit te veel voor uw verhuizing!

Cargo Care, de verhuisspecialist in zuid-Limburg

Wij zijn gevestigd in de regio Sittard-Geleen maar verhuizen dagelijks mensen in de gehele regio zuid-Limburg. Of u uw droomhuis nu in Maastricht of Heerlen hebt gevonden ons verhuisteam staat voor u klaar om u te helpen daar waar nodig.

Contact Informatie

Transport- en Verhuisbedrijf
Cargo Care


Vouersweg 108
6161AG Geleen

Bel ons nu! 046-2340001
info@cargo-care.nl